testi

Yritys

RK-Housing Oy

Majoitusratkaisujen ja -palveluiden tuottamista jo 28 vuotta

Perheyrityksemme on toiminut pääkaupunkiseudulla majoitusyrityksenä jo vuodesta 1989 lähtien, ja pitkän historiamme aikana olemmekin tarjonneet monimuotoisia majoitusratkaisuita sekä palveluita laajalle asiakaskunnalle. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti kotimaisista yritysasiakkaista ja suomalaisista sekä ulkomaisista komennustyöntekijöistä.

Tänään ja entistä enemmän tulevaisuudessa panostamme kiinteiden majoituspalveluiden tarjoamisen lisäksi myös liikuteltavien moduulitilojen kehittämiseen ja myyntiin, tavoitteenamme tarjota parhaita korkealaatuisia majoitusratkaisuja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Tarinamme

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1989 palvelemaan yrityksiä henkilöstöjensä vaihtelevissa majoitustarpeissa.

Aloitimme toimintamme hankkimalla Kolilta Lappiin sijoittuvien laskettelukeskuksien yhteydestä yhteistyökumppanien kautta n. 100 kpl lomamökkejä joissa tarjosimme yli 1000 vuodepaikkaa matkaajille.

Mökkivuokraustoiminnan ohella aloitimme myös Arsenalin omistamien huoneistojen välittämisen yksityisille henkilöille vuokra-asunnoiksi, jonka seurauksena myöhemmin jalostimme vuokraustoimintaa ja siirryimme kalustettujen kodinkaltaisten huoneistojen vuokraamiseen Etelä-suomen alueella.

Parhaimmillaan yhtäaikaa vuokralla oli 35 kalustettua huoneistoa, joissa majoitettiin Hartwallin tehtaan komennustyöläisiä sekä myöhemmin Vantaan Ikean rakennustyöläisiä. Näiden työmaiden jälkeen mukaan tuli Vuosaaren satamahankkeen työläisten majoittaminen, sekä monta muuta projektia ja yritystä.

Olemme historiamme aikana palvelleet majoitustoiminnassa useita satoja yrityksiä ja heidän henkilöstöjään. Nyt lähes kolme vuosikymmentä myöhemmin yritys on edelleen vahvoissa käsissä, kehittäen ja kasvattaen toimintaansa kasvavilla sekä muuttuvilla markkinoilla.

                                                 “Historian lehtien havinaa”