testi

Vuokramökit

Viehättävät vuokramökit, Ylläksen Äkäslompolossa

“Koe Lapin kaunis, puhdas luonto ja sen rauhallisuus”

Yrityksemme vuokraa ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja mökkejä Nallenkota ja Yllästölli, jotka sijaitsevat Ylläksellä, Äkäslompolossa, aivan luonnon helmassa.

Valikoimassamme on 3 huoneistoa kahdessa mökissä, joista viimeinen paritalo valmistui joulukuussa 2007.

Tarjoamamme mökit ovat täysin varusteltu vastaamaan kodin oloja. Laskettelurinteet sijaitsevat noin 5km päässä kohteistamme, hiihtoladut aivan mökkien läheisyydessä ja kylän tarjoamat palvelut lähietäisyydellä.

Kohteemme tarjoavat oivat puitteet talvella monenlaiseen aktiviteettiin kuten hiihtämiseen, laskettelemiseen, moottorikelkkailuun ja halutessa vaikka syömään ja tanssimaan yhteen monista ravintoloista. Kesällä kohteemme tarjoavat oivan sijainnin vaeltamiseen, kalastamiseen ja Lapin kauniista luonnosta nauttimiseen.

Nallen Kota – Ylläs, Äkäslompolo, Lappi

Vuonna 2007 valmistunut Nallen Kota paritalo sijaitsee rauhallisella paikalla Äkäslompolossa Karilassa. Mökiltä pääsee vaivattomasti hiihtämään koneellistetulle ladulle tai patikoimaan. Rinteeseen tulee matkaa n. 5km, joten suosittelemme mökkiä erityisesti omalla autolla matkaaville, sillä hiihtobussi menee 800m päästä. Mökki sopii hyvin esim. lapsiperheille.

Kokoonpano per puoli on 2mh + kh + sauna + avotila (50 m², 6 vuodepaikkaa) jossa keittiö, eteinen ja olohuone. Kummassakin makuuhuoneessa on 2 vuodetta. Tarvittaessa vuodesohvasta saa vielä 2 lisävuodetta. Keittiössä on astiat 8 hengelle ja täydet ruoanlaittomahdollisuudet. Hiihtovaatteet kuivuvat mukavasti kuivauskaapissa ja pesukoneella voi tarvittaessa pestä likapyykit puhtaaksi. Mökki on varustettu kodinomaisesti kaikin perusmukavuuksin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Katso vapaat viikot Nettimökistä: http://www.nettimokki.com/kolari/1857

Yllästölli 2C

Yllästölli Oy on paritalo, joka sijaitsee hyvällä paikalla Seita-hotellia vastapäätä. Mökki on varustettu kodinomaisin varustein. Mökiltä on helppo lähteä hiihtämään tai patikoimaan. Myös rinteseen on helppoa mennä, sillä vaikka et olisi omalla autolla liikkeellä, ski-bussi menee aivan mökin vierestä ja pysäkki sijaitse mökkiä vastapäätä.

Mökin kokoonpano on 1mh + parvi + sauna + avotila, jossa keittiö, eteinen ja olohuone. Makuuhuoneessa on 2 vuodetta ja parvella 3. Tarvittaessa vuodesohvasta saa vielä 2 lisävuodetta. Keittiössä on astiat 8 hengelle ja täydet ruoanlaittomahdollisuudet. Hiihtovaatteet kuivuvat mukavasti kuivauskaapissa ja pesukoneella voi tarvittaessa pestä likapyykit puhtaaksi. Mökki on varustettu kodinomaisesti kaikin perusmukavuuksin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!