testi

Majoitustoiminta

Majoituspalvelumme

Olemme toimineet suur-Helsingin alueella majoitusyrityksenä jo v. 1989 alkaen, ja tarjoamme kattavasti niin lyhyt- kuin pitkäkestoisia majoituspalveluita sekä vapaa-ajan lomahuoneistoja Suomessa.

Kalustetut asunnot

Olemme toimineet suur-Helsingin alueella majoitusyrityksenä jo v. 1989 alkaen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti kotimaisista ja ulkomaalaisista teollisuusasiakkaista sekä komennustyöntekijöistä. Vuokraamme yrityksille, näiden työntekijöiden käyttöön tarkoitettuja kalustettuja huoneistoja etupäässä pääkaupunkiseudulla. Kalustetut huoneistomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa,Vantaalla ja Järvenpäässä sekä kehyskunnissa ja ovat normaalin kodin tapaan varustettuja. Huoneistojemme vuokraan sisältyy aina myös asunnon säännöllinen siivous ja liinavaatteiden vaihto.

Lue lisää >

Väistöasunnot

Muutto edessä putkiremontin, vesivahingon tai muun remontin vuoksi? Tarjoamme taloyhtiöille, vakuutusyhtiöille ja kunnille moduulirakentamisella totetettuja väistöasuntoloita, jotka vastaavat varustelutasoltaan kotia. Moduulirakentamisella väistöasuntolat toteutetaan joko kohteen tontille, tai projektia varten haetaan kohteen läheisyydestä tilapäinen tontti.

Lue lisää >

Hotelli- ja muu majoitus

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme hotelli- ja hostellimajoituskohteita yrityksille, näiden työntekijöiden käyttöön ensisijaisesti Etelä-Suomesta, mutta tarvittaessa haemme vaihtoehtoisen majoituksen myös muualta Suomesta kattavan yhteistyöverkostomme kautta.  Tilat ovat normaalin kodin tapaan varustettuja, jonka vuoksi pitempikestoinenkin majoittuminen on asukkaalle mielekästä. Palvelupakettiimme sisältyy aina tilojen säännöllinen siivous ja liinavaatteiden vaihto.

Lue lisää >