testi

Kokoontaittuva tilamoduuli

Modulaarinen “pull-up” tilaratkaisu

UUSI innovatiivinen Suomessa kehitetty kovarakenteinen kokoontaitettava tilamoduuli (QHS – moduuli), jonka käyttöönotto sen helpon ja nopean “pull-up” rakenteensa vuoksi tapahtuu alle 5 minuutissa.

Yksi “pull up” moduuli tuottaa erittäin nopeasti n.11m2 eristettyä sisäpinta-alaa, ja uuden innovatiivisen avoseinäratkaisun myötä moduuleita yhdistämällä voidaan rakentaa suurempiakin tiloja. Moduuli soveltuu kaikkiin tilatarpeisiin, niin pysyväksi kuin tilapäiseksi kevytrakennukseksi.

Moduuli on täysin eristetty sään kestävä tilaratkaisu, ja perinteisiin eristettyihin tilamoduuleihin nähden se on kevyt. Suunnittelussa on pyritty optimoimaan moduulin koko joka tuo huomattavan logistisen edun, sillä kuljetusmuodossaan moduuleita mahtuu 7kpl 20´jalan merirahtikonttiin.  Merirahtikonttiin pakattuna niitä on helppo ja kätevä varastoida isommissakin määrin, sekä nopea ja edullinen kuljettaa kohteeseen useimmalla käytössä olevalla kuljetusmuodolla. Moduulit on todella nopea purkaa merirahtikontista ja asentaa käyttökuntoon.

Tuote on suunniteltu useamman kerran avattavaksi sekä käytettäväksi vaihtelevissa sääolosuhteissa, ja kattavalla lisävarustevalikoimalla voidaan helposti täydentää toimivuutta kohteen mukaisten vaatimusten mukaiseksi. Jokaisessa tilayksikössä on eristetty ikkuna, sekä lukittava ovi.

KÄYTTÖKOHTEITA
– Majoitustilat (tapahtumat, sesonki jne).
– Tilapäinen kouluQuick House Combi_Konseptisuunnittelu_260516[1]
– Myymälät & kioskit
– Varastorakennus
– Katastrofialueet
– Pelastusviranomaisten toiminta

TEKNISET TIEDOT — Perusmalli
Ulkomitat: 5100 x 2300 x 2300 (kuljetusmuodossa: 5100 x 2300 x 300)
Sisäpinta-ala n. 11m2
Paino: 1075 kg
Runkomateriaali: Teräsrunko
Eristys: 40mm Polyuretaanilevy (PU)
Ulko sekä sisämateriaali: Muovitettu pelti
Lattiamateriaali: OSP paneeli
Ikkunat: eristetty
Ovi: eristetty, lukollinen
Perustukset: Kohde kohtainen
Ilmastointi: Ilmastointiventtiilit
Logistiikka: 7kpl moduuleita / 20jalan merirahtikonttiin
Tuotteen kokoaminen: nosturi, trukki tms. lisävarusteena käsinostin*

LISÄVARUSTEET
Moduuliin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, ja moduulia voidaan muokata sekä varustaa asiakkaan tarpeen mukaiseksi.
* perustukset, lisävarusteet sekä moduulien muokkaukset eivät kuulu perusmallin hintaan.
Moduuleita yhdistettäessä tarvitaan siihen suunniteltu erillinen sivusein, ei kuulu perusmallin hintaan.

Haemme tuotteelle luotettavia yhteistyökumppaneita myynnissä, lisävaruste innovaatioissa sekä jakelussa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä myyntiimme.