testi

Hotelli- ja muu majoitus

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme hotelli- ja hostellimajoituskohteita yrityksille näiden työntekijöiden käyttöön ensisijaisesti Etelä-Suomesta, mutta tarvittaessa haemme vaihtoehtoisen majoituksen myös muualta Suomesta kattavan yhteistyöverkostomme kautta. Tilat ovat normaalin kodin tapaan varustettuja, jonka vuoksi pitempikestoinenkin majoittuminen on asukkaalle mielekästä. Palvelupakettiimme sisältyy aina tilojen säännöllinen siivous ja liinavaatteiden vaihto. Alla esimerkkinä yksi yhteistyökumppanimme majoituskohde.

Kysy lisätietoja myös muista kohteistamme!

Boen kartano

“Ratsastuskeskus ja majoitustoimintaa”

Boen kartano sijaitsee Porvoon länsipuolella Kuninkaantien varrella ja on nykyisin korkealuokkainen ratsastuskeskus sekä tarjoaa majoituspalveluja ryhmille.

Boen kartanolla on mahdollisuus majoittua lyhyempiä tai pitempiäkin jaksoja. Etäisyys Porvooseen on 10 km, Helsinkiin 45 km ja Nesteen Kilpilahden jalostamo- ja teollisuusalueelle vain 15 km. Kilpilahden alueella tapahtuvat laajamittaiset investointi- ja kunnossapitoprojektit ovat luoneet suuren kysynnän lähialueiden majoituspalveluille. Boen kartanon kunnostetut majoitustilat soveltuvat mainiosti erikokoisille kotimaisille tai ulkomaisille matkatyöläisten ryhmille.

Neliapila

H55

Neliapila rakennettiin alunperin oppilasasuntolaksi ja siihen mahtuu kaikkiaan 32 henkilöä neljään eri yksikköön. Jokaisessa yksikössä on 4 kahden hengen huonetta, keittiö/ruokasali, 2 WC:tä, 2 suihkua sekä varastointitila.

Kartanon toinen majoitusrakennus H55 rakennettiin emäntäkouluksi. Siihen mahtuu nykyään kaikkiaan 34 vierasta. Talon korkeassa osassa on 12 kpl kahden hengen huonetta ja matalassa osassa 5 kpl kahden hengen huonetta. Talo soveltuu parhaiten vähän isommalle ryhmälle, jolloin he voivat ottaa siinä olevan hyvin varustellun suurkeittiön käyttöönsä.